Registreringsbonusar

När du väl bestämt dig för att börja spela bingo på nätet så kommer du att stöta på olika bonuserbjudanden, varav registreringsbonusen är den första. Den innebär att så fort du registrerat dig, så får du ett antal kronor att spela för. För den ovane kan detta verka lite överraskande: hur kan de ha råd med det? Svaret är att det har de inte, och denna bonus kommer med en del hållhakar som det är bra att känna till i förväg. Annars kan man lätt bli besviken, vilket ju inte är meningen med bingo. Bingo ska göra en glad, annars kan det kvitta.

Den hållhake som följer med registreringsbonusen är något som kallas omsättningskrav. Det betyder att du inte kan ta ut vinster direkt, utan måste spela ett visst antal gånger först. Om omsättningskravet är på 30 gånger, och bonusen 50 kronor, så måste du omsätta de där 50 kronorna 30 gånger, alltså motsvarande 1,500 kronor. Det betyder att du måste ha en hemsk massa tur för att de där 50 kronorna ska kunna förvandlas till en riktig vinst, som du kan ta ut och använda som du vill.

Men det är egentligen inget att bli sur över: registreringsbonusen är ju inte till för att du ska få en massa pengar (om du inte har tur!), utan för att du ska kunna prova på att spela bingo online ”på riktigt”. För det är ju inte låtsaspengar det handlar om, och du spelar tillsammans med andra människor, som alla spelar för riktiga pengar. Och, som sagt, det kan ju hända att just du är den som har så mycket tur att du kan förvandla registreringsbonusen till en riktig vinst. Även om så inte är fallet, så har du ju fått spela en massa bingo, vilket ju är det huvudsakliga skälet till att du är där.